hola

PinturaLa Regidoria de Cultura obre avui el període de matriculacions per al curs 2014-2015 de l'Espai de les Arts. Les inscripcions s'hauran de formalitzar abans del 27 de juliol. El proper curs s'oferirà restauració en dos formats: formació i aula oberta, mentre que el curs de fotografia s'impartirà formació inicial i curs de monogràfics consistents en tres monogràfics trimestrals especialitzats en diferents àmbits.

L'Espai de les Arts també inclou al seu programa formatiu classes de pintura i dibuix per a adults (aula oberta) i per a infants (formació dividida en tres classes segons les edats, Espai bressol, infants de 3 a 6 anys i entre 7 i 12 anys).

Aquest espai pretén ser un punt de trobada de totes aquelles persones amb inquietuds artístiques que volen desenvolupar les seves aptituds, ampliar coneixements i intercanviar experiències sobre l'art. Les inscripcions s'han de fer de 10 a 15 hores a la Regidoria de Cultura i de 15 a 20.30 hores a la recepció de la Granja Soldevila.

La tècnica de Cultura, Mònica Balcells, ha avançat les dues novetats del proper curs. Un és l'espai bressol de pintura i dibuix, que tindrà lloc els dilluns de 17.30 a 18.30 h, on l'alumnat tindrà d'1 a 3 anys i farà la classe acompanyats d'algun familiar. 

L'altra novetat són els monogràfics específics de fotografia. Mònica Balcells ha anunciat que seran sobre Catalogació d'imatges i revelat RAW, macrofotografia i flash i retoc fotogràfic amb Photoshop i que es faran un cada trimestre. 

Foto: sala de l'Espai de les Arts / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]