hola

Festa MajorCultura - Festa Major

L'Ajuntament de Santa Perpètua, les comissions de Festa Major i Jove i les entitats del municipi ja tenen enllestida la programació de la Festa Major d'Estiu 2014 amb més d'una quarantena d'activitats, que tindran lloc entre els dies 5 i 8 de setembre. Les entitats esportives també han preparat una programació farcida de propostes, amb més d'una vintena, entre les quals destaca la primera Cursa Popular de Festa Major i l'acte central del centenari del futbol a Santa Perpètua, ambdues aquest dissabte.

Enguany, la gent gran, coincidint amb la 75a edició de l'Homenatge, tindrà un paper més rellevant i protagonitzarà el pregó i una de les exposicions de la Festa Major. De fet, la programació festiva s'inicia divendres amb el 75è Homenatge a la Gent Gran.

La graella d'activitats és similar a la dels anys precedents de la Festa Major, però presenta algunes novetats. La primera serà la nit de divendres, quan un cop finalitzi el karaoke de la Festa de la Ràdio, l'envelat acollirà un grup de versions, Glamour Band. Serà a partir de dos quarts d'una de la nit. Un ball golfo però a l'envelat.

Per als menuts, també s'incorpora una nova activitat dissabte al matí que enguany consistirà en un espectacle de titelles. En el cas dels joves entre 12 i 18 anys també es presenta una nova activitat, un paint-ball, guerra de pintura, dilluns al matí al parc Municipal. Aquesta va ser una petició dels infants del Consell Infantil Municipal. Els joves que hi vulguin participar es poden inscriure durant el matí infantil de dissabte al parc o bé mitja hora abans de l'inici de l'activitat. Per inscriure's, cal emplenar un formulari que en el cas dels menors d'edat ha d'anar signat pels pares o tutors. Les places són limitades.

Una altra de les activitats més noves serà una batukada que acompanyarà els assistents del concert de l'envelat fins als focs d'artifici de final de festa, que, enguany, aniran a càrrec de Caballer, una pirotècnia valenciana. La regidora de Cultura, Neus Garcia, afirma que el programa de Festa Major està en la línia d'anys anteriors però que aquest cop es dóna molta importància al 75è aniversari de l'Homenatge a la Gent Gran.

Aquest divendres comença la Festa Major de Santa Perpètua. Podeu consultar la programació al web www.staperpetua.org/festamajor/inici.html, al Facebook de la festa i al programa informàtic gratuït per a dispositius mòbils infoSPM.

Foto: imatge de la plaça de la Vila abans de la Festa Major / Marta Hiraldo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé una quarantena de parades a la Diada de Sant Jordi, al passeig de la Florida
23 Abr 2024 11:02 - RedaccióGairebé una quarantena de parades a la Diada de Sant Jordi, al passeig de la Florida

El passeig de la Florida torna a ser avui el punt neuràlgic de la celebració de la Diada de Sant Jordi [ ... ]

Tot preparat per Sant Jordi 2024
22 Abr 2024 11:10 - RedaccióTot preparat per Sant Jordi 2024

El passeig de la Florida serà un any més el punt neuràlgic de la celebració de la Diada de Sant [ ... ]

'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida
18 Abr 2024 11:21 - Redacció'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida

IAIA és el nom de la propera obra programada en el marc d’Efímera a la Sala Telers. L’obra de [ ... ]