hola

Festa ràdioComunicació - Festa Major

Continua obert el període d'inscripcions per participar en el karaoke band que organitza la Regidoria de Comunicació en el marc de la XIIIa Festa de la Ràdio, que tindrà lloc aquest divendres 5 de setembre a les 22 hores a l'Envelat de la Rambla durant la Festa Major. Les persones que vulguin cantar en el karaoke acompanyades per la banda Old Star Covers en directe poden formalitzar la inscripció a través del web de l'emissora, radio.staperpetua.org, on poden reservar el tema que vulguin cantar entre un repertori de 38 cançons. També es pot formalitzar la inscripció trucant al 93 574 13 14 o enviant un correu electrònic a radio@staperpetua.cat. Si queden places disponibles, es podran formalitzar el mateix divendres a la Festa a l'Envelat.

Per ara hi ha una desena de temes escollits. Una de les novetats de la Festa de la Ràdio d'enguany és que s'entregaran premis, cedits per comerços i empreses perpetuencs a la millor caracterització, interpretació i premi del públic, en les categories infantil i adult. El jurat que avaluarà les actuacions estarà format per membres de la Comissió de Festa Major, la banda Old Star Covers i representants del Servei de Comunicació.

Durant la Festa, la plantilla i col·laboradors de Ràdio Santa Perpètua aprofitaran per presentar la temporada 2014-2015. La banda Old Star Covers repetirà a l'escenari de l'Envelat i, a més, presentarà els nous indicatius musicals de l'emissora, que, aquest any, celebra el seu vint-i-cinquè aniversari.

El karaoke de la Festa de la Ràdio, d'aquest divendres a l'envelat, espera la participació ciutadana. La llista amb els temes que tocarà la banda Ols Star Covers continua oberta.

Foto: imatge de l'edició passada de la Festa de la Ràdio / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]