hola

InstagramComunicació - Festa Major

L'Informatiu torna a convocar el concurs de fotos de Festa Major a la xarxa Instagram. Aquells que vulguin participar hauran de tenir un perfil públic a Instagram i etiquetar les seves instantànies de la Festa Major amb el hashtag #fmspm2014. Enguany, un jurat triarà les tres imatges guanyadores, d'entre les deu que registrin més M'agrada a la xarxa. Els guanyadors rebran la seva imatge impresa en un llenç. Aquest premi està patrocinat per Gramcanvas, una aplicació per a mòbils creada pel perpetuenc Luis Ramón Hernando, que permet imprimir les fotos d'Instagram en llenços i altres suports. Els concursants poden presentar totes les fotos que vulguin entre els dies 3 a 9 de setembre sobre la Festa Major. L'Informatiu donarà a conèixer el guanyador del concurs deixant un comentari a les fotos guanyadores en un termini de set dies naturals.

 

Des de Gramcanvas, han explicat que les mides seran diferents per als tres primers classificats: el primer, rebrà el seu llenç de 50x50 centímetres; el segon, de 40x40 cm i, el tercer, de 30x30 cm. A més, la imatge guanyadora sortirà publicada a la propera edició de l'Informatiu del 26 de setembre dins del recull fotogràfic de la Festa Major. Les bases d'aquest concurs es poden consultar en aquesta mateixa notícia.

El jurat estarà format per tècnics de l'Informatiu i pel patrocinador Gramcanvas.

Una fotografia del Castell de focs va guanyar la primera edició del concurs Instagram de Festa Major de Santa Perpètua que impulsa l'Informatiu amb el patrocini de Gramcanvas. Una imatge del Correfoc i una altra de la matinal infantil d'El Refugi també van resultar premiades. Durant el certamen es van etiquetar un total de 325 imatges en el període establert tot i que només 181 fotos eren d'usuaris públics.

Bases del concurs: 

1. El concurs poden participar tots aquells usuaris de l'aplicació mòbil Instagram que realitzin fotografies sobre la Festa Major. Només les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs podran ser seleccionades.

2. La participació al concurs implica que el participant tingui un compte públic a Instagram i que respecti les condicions d'aquesta xarxa.

3. Les fotografies han de ser etiquetades amb el hashtag #fmspm2014 i compartides a Instagram.

 

4. L'organització es reserva el dret de denunciar i demanar l'eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera els drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.

 

5. El concurs és vàlid per a totes les fotografies realitzades i pujades entre el 3 i el 9 de setembre de 2014 (ambdós inclosos).

 

6. No s'acceptaran fotografies fora d'aquestes dates.

 

7. Cada participant pot participar amb tantes fotos com vulgui dins de les dates del concurs i sempre d'acord amb la temàtica del mateix.

8. Les deu fotografies que compleixin amb aquests terminis i comptin amb més vots (M'agrada) dels usuaris seran les seleccionades per a optar als premis..

9. Un jurat format per tècnics de l'Informatiu i pel patrocinador del Concurs, Gramcanvas, triarà les tres instantànies guanyadores d'entre les deu més votades.

10. Els premis seran els següents: primer premi un llenç de 50x50 de la seva fotografia guanyadora; segon premi un llenç de 40x40 i tercer premi un llenç de 30x30.

11. Els concursants cedeixen els drets d'imatge de les seves fotografies per que puguin ser publicades a l'informatiu, al seu web i a les xarxes socials.

 

12. L'Informatiu es posarà en contacte amb els guanyadors a través d'Instagram deixant un comentari a les fotografies guanyadores.

 

13. L'organització donarà a conèixer els guanyador en un termini de set dies naturals una vegada hagi finalitzat el concurs.

14. L'Informatiu es reserva el dret de rebutjar i excloure de la participació del concurs qualsevol foto que no reuneixi els requisits descrits a les bases.

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida
22 Jul 2022 12:05 - NataliaSantiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida

El XXXIIè Concurs de Pintura Ràpida d’Amics se celebrarà el dissabte 23 de juliol. Amics de Santiga [ ... ]

La Casa de Andalucía celebra el desè aniversari
20 Jul 2022 12:57 - RedaccióLa Casa de Andalucía celebra el desè aniversari

La Casa Andalucía de Santa Perpètua ha fet deu anys i ho ha volgut celebrar amb una festa on l'objectiu [ ... ]

Cultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central
18 Jul 2022 12:49 - RedaccióCultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central

El festival d'arts Moguda Escènica organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua ha finalitzat amb [ ... ]