hola

Castell de focsDilluns - Festa Major

Un paint-ball per a joves de 12 a 18 anys. un espectacle de circ i una batukada fins al Castell de Focs són les novetats de la programació d'aquest dilluns 8 de setembre, darrer dia de la Festa Major de Santa Perpètua, festiu a la localitat. Una altra de les novetats és la nova ubicació del Castell de Focs d'Artifici, que es llençaran des de l'skate parc situat a la confluència de les avingudes de Girona i de l'Onze de Setembre. La xocolatada, animació infantil a l'Envelat, el lliurament de premis de les 24 hores de dòmino, el Concert de Festa Major amb l'Orquestra Mongrins i el Ball del fanalet completen la programació d'aquest dilluns.

 

 

El matí s'inicia amb una sessió de Paint-ball a les onze al parc Municipal. Aquesta activitat s'adreça a infants i joves de 12 a 18 anys i respon a la petició del Consell Infantil Municipal que sol·licitava activitats d'esports d'aventura per a aquest sector d'edat durant la Festa Major. El paint-ball és un joc denominat de persecució on es disparen petites boles de pintura contra els altres jugadors. Les inscripcions encara es poden formalitzar mitja hora abans de l'inici de l'activitat al mateix parc. Les places són limitades i per poder participar-hi cal emplenar una inscripció prèvia, que haurà d'anar signada pels pares o tutors en el cas dels menors d'edat.

Un grup de veïnes de la Creueta serà un any més l'encarregat d'oferir la xocolatada. Serà a les 11.30 hores, a la plaça de la Vila. A continuació, a les dotze del migdia a l'Envelat s'iniciarà l'espectacle Farsa de Farsants a càrrec de la companyia Els Farsants que presenta una activitat d'animació infantil, on es combinen jocs i danses i música en directe. L'espectacle compta amb la col·laboració de Xarxa Santa Perpètua.

Ja a la tarda, a les set, la festa es trasllada a la Florida per gaudir de l'espectacle de circ Cabaret Elegance, a càrrec de la companyia Els Elegants. Aquesta activitat substitueix la Baixada de Carretons, suspesa per motius de seguretat i econòmics. També a les set, l'Associació Penya Santa Perpètua té previst lliurar els premis de les 24 hores de dòmino, celebrades durant la Festa. L'Envelat acollirà a dos quarts de vuit del vespre el tradicional concert de Festa Major, que enguany anirà a càrrec de l'Orquestra Montgrins.

A les darreres hores de la nostra Festa Major, una batukada sortirà des de la plaça de la Vila i anirà fent cercavila amb tothom que s'hi vulgui afegir fins arribar al Castell de Focs. Serà a les nou del vespre i anirà a càrrec de l'Ateneu Abril. Pirotècnia Caballer serà enguany l'encarregada d'oferir el Castell de Focs que, amb motiu de les obres del parc Central, es traslladen a l'skate parc de l'avinguda de Girona amb l'avinguda de l'Onze de Setembre. La festa es tancarà amb el tradicional ball del fanalet, que tindrà lloc a l'envelat a partir de les onze de la nit i anirà a càrrec de l'Orquestra Montgrins.

Foto: Castell de focs de final de Festa / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

'Ma Solitud', de Guillem Albà, aquest dissabte en el marc de la programació d'Efímera
29 Set 2023 09:44 - Redacció'Ma Solitud', de Guillem Albà, aquest dissabte en el marc de la programació d'Efímera

Aquest dissabte tindrà lloc la nova proposta escènica de l’Efímera. En aquest cas es podrà gaudir [ ... ]

El CREM inicia aquest dijous un curs d'història local
28 Set 2023 11:36 - RedaccióEl CREM inicia aquest dijous un curs d'història local

El Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) endega un curs d'història local que comença avui a [ ... ]

La Biblioteca Municipal organitza un cicle de tallers d'alfabetització digital
26 Set 2023 09:40 - RedaccióLa Biblioteca Municipal organitza un cicle de tallers d'alfabetització digital

La Biblioteca Municipal organitzarà un cicle de tallers d'alfabetització digital. L'11 d'octubre ha [ ... ]