hola

Assemblea de jovesJoves - Festa Major Estiu

Més d'un centenar de persones van celebrar divendres amb l'Assemblea de Joves de Santa Perpètua el segon aniversari d'aquesta organització juvenil. La Promotora va acollir finalment l'activitat, prevista a la plaça de Francesc Macià, però treslladada a l'equipament municipal per la tempesta, que va voler treure protagonisme l'inici de la Festa Major d'Estiu. L'Assemblea de Joves es va presentar fa dos anys a la ciutadania amb l'objectiu de mobilitzar el jovent perpetuenc i "cercar alternatives reals per superar l'actual sistema econòmic, polític i moral". Un dels membres d'aquesta associació, Alejandro Almansa, va expressar ahir en nom de l'Assemblea, satisfacció per aquests dos anys perquè "seguim creixent i cada vegada som mes joves els que ens organitzem".

 

Almansa també va manifestar que "estem contents perquè hem estat capaces de contribuir a la consolidació de la Santa Moguda, donar suport a Panrico i Alstom, a Els Aigüerols, hem defensat fins els límits les zones verdes que queden a Santa Perpètua, com ara Gallecs i també hem sortit al carrer per defensar el dret de les dones a decidir sobre el seu propi cos". Aquest membre de l'Assemblea de Joves també va indicar que "com a joves hem de ser capaces de tenir un peu al carrer i un altre peu a la festa, que com a joves és el què ens toca". 

 

Per a l'Assemblea de joves en aquests dos anys de vida s'han superat els objectius inicials i "ara resta continuar amb la feina política per defensar allò que ens pertany com a joves", destaca Alejandro Almansa.

Foto: imatge dels joves participants al sopar aquest divendres de Festa Major / Assemblea de Joves

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]