hola

Guanyadors a la presentacióConcurs de Paelles - Festa Major

Un total de 27 paelles han participat al XXIIè Concurs de Paelles de Festa Major, convocat per l'Ajuntament i la Comissió de Festa Major i celebrat aquest diumenge al migdia al parc de Catalunya. La paella del grup d'Alfonso Orellana ha resultat la guanyadora d'aqueta edició, mentre que la titulada Ice Bucket Challenge del grup encapçalat per Xavier Malgrat ha aconseguit el primer premi especial a la presentació per la seva composició relacionada amb aquesta campanya solidària amb les persones que pateixen esclerosi lateral amiotròfica (ELA).

El jurat, format per membres de la Comissió de Festa Major, ha acordat atorgar el segon premi del Concurs, dotat amb 75 euros, a la paella del grup de Josep Antas, mentre que la del grup Els Paellets, d'Araceli Moriné, ha aconsegui el tercer premi, dotat de 50 euros. El perpetuenc Martín Domingo, en representació del grup guanyador, ha explicat que era el tercer any que concursàven i que han fet una paella familiar en què ha col·laborat tot el grup. Domingo ha explicat que el secret de la seva paella ha estat "posar-li els millors ingredients, sobretot un bon oli, en aquest una cas barreja d'oli català i extremeny, i uns bons calamars de la Costa Brava". També ha destacat que invertiran els cent euros del premi per a l'elaboració de la paella de l'any vinent i que, a banda del valor econòmic i d'haver guanyat el concurs, el més important ha estat passar una bona estona en bona companyia i en el poble.

Pel que fa al premi especial a la presentació, la segona posició l'ha obtingut Balla la Pèrpetua, del grup de María Carmen Múñoz, amb referències al cartell de la Festa Major 2014. La paella titulada Dret a decidir els ingredients que volem, que mostrava un col·legi electoral amb tots els detalls, del grup de Jordi Velasco, ha obtingut el tercer premi. Per últim, el jurat ha decidit atorgar un accèsit a la paella El rei de la fiesta, de Jordi Alba.

Cristina Mejuto, com a representant del grup de la paella millor presentada, s'ha mostrat molt contenta amb el premi. "Fa anys que el perseguim i per fi l'hem aconseguit", ha manifestat i ha explicat que "hem volgut representar un tema que està molt d'actualitat i que alhora és per una causa benèfica, la campanya Ice Bucket Challenge solidària amb els malalts de l'ELA". Aquesta campanya consisteix a llançar-se un cubell d'aigua freda i recaptar fons per investigar l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA). El grup guanyador ha confirmat que ja ha fet el donatiu i, durant el matí al parc, s'ha remullat en dues ocasions. La primera durant la visita del jurat per a la presentació de la paella i, la segona, en recollir el primer premi.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, i la regidora de Cultura, Neus Garcia, han lliurat el premis del Concurs, que s'ha desenvolupat amb normalitat durant un matí calorós al parc de Catalunya on mentre els adults elaboraven els plats, alguns infants s'han remullat al llac.

Foto: Els guanyadors a la presentació, amb l'alcaldessa, s'han remullat en favor dels malalts de l'ELA quan han rebut el premi / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]