hola

FanaletCultura - Festa Major 2014

El Castell de focs i el ball del fanalet van posar el punt final ahir de la Festa Major 2014, quatre dies amb moltes activitats i amb molt de públic que han tornat a protagonitzar la festa gran de Santa Perpètua.

En línies generals, la regidora de Cultura s'ha mostrat molt satisfeta del desenvolupament de la festa i de l'acceptació per part de la ciutadania de les novetats. Algunes d'elles es van poder veure aquest dilluns mateix, el paint-ball per a adolescents, l'espectacle de circ a La Florida, la batukada acompanyada amb els Gegants des del concert fins al Castell de focs i el canvi d'emplaçament del castell i d'empresa pirotècnica.

L'organització ha lamentat que la meteorologia hagués impedit fer les activitats de divendres amb total normalitat ja que el pregó es va haver de traslladar a l'envelat i que els grups dels Deskoncerts previstos per divendres no poguessin actuar. Neus Garcia ha destacat que els quatre dies han transcorregut sense incidents importants, només una persona ferida al Correfoc per cremades, i que el civisme ha presidit tota la festa.

La regidora de Cultura, Neus Garcia, ha subratllat el gran civisme demostrat pels perpetuencs al llarg de tota la festa. Les novetats del programa d'enguany han tingut molt bona acollida, sobretot la regidora ha apuntat que la franja d'adolescents ara té més activitats.

La regidora ha explicat que ara la comissió de festa major s'haurà de reunir per valorar amb els tècnics municipals i que les valoracions es traslladaran a la propera comissió que haurà d'organitzar la festa major de 2015.

Foto: Ball del fanalet de la Festa Major 2014 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]