hola

Actualitat - Cultura

Una seixantena de persones van participar a la visita guiada nocturna a la Granja Soldevila que es va celebrar el divendres passat en el marc de la programació de les les Jornades Europees del Patrimoni. En dos torns, els visitants van poder gaudir d'espais que habitualment no estan oberts al públic. El recorregut es va iniciar a la plaça de l'Era on es troba situada l'exposició del Tricentenari i va finalitzar a una de les terrasses de la Granja Soldevila. La visita va anar a càrrec de membres del Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM).

La regidora de Cultura, Neus Garcia, ha explicat que els visitants van mostrar la seva satisfacció per poder veure la Granja Soldevila en horari nocturn i ha valorat positivament el nombre de participants a aquesta activitat de les jornades del patrimoni ja que es va arribar als 60 inscrits.

Neus Garcia ha recordat que la Regidoria aposa per realitzar visites guiades al patrimoni local coincidint amb les jornades europees i que en aquesta ocasió també ha coincidit amb l'exposició del Tricentenari

L'exposició commemorativa del Tricentenari dels fets de 1714 titulada 300 anys després es podrà visitar fins al 8 d'octubre i comptarà amb un plafó del CREM explicant els fets del 1714 a l'àmbit local. La regidora de Cultura ha explicat que la programació es va iniciar també divendres amb una activitat infantil.

En el marc d'aquesta programació, l'historiador local i membre del CREM, Ernest Vilàs, oferirà la xerrada Santa Perpètua de Mogoda al 1714 el 3 d'octubre a les 19 hores a l'Espai 3.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]