hola

Xarxa Santa PerpètuaActualitat - Cultura

El teatre del Centre Parroquial es va omplir aquest diumenge 19 d'octubre de famílies que van donar la benvinguda a la nova temporada de Xarxa Santa Perpètua. L'inici d'espectacles, especial per la commemoració del desè aniversari de l'entitat, es va estrenar amb la representació d'Els tres porquets, de la companyia Dreams Teatre. Xarxa va anunciar sopreses per aquest inici de temporada i així va ser. En acabar la representació, el públic es va veure sorprès per l'aparició d'un pallasso que va felicitar l'entitat per l'aniversari amb un petit show.

Damunt l'escenari, la presidenta de l'entiat Sílvia Reverté va recordar que "fa 10 anys, la proposta de poder acostar el teatre als més petits del poble, ens va animar a un grup de gent, que estimem el teatre, a tirar endavant el projecte de Xarxa Santa Perpètua. Coneixíem el món del teatre al poble i sabíem que no seria fàcil, però això no ens va tirar enrere, al contrari, en va fer afrontar el repte amb molta més il·lusió". Reverté també va afirmar que "volem que els nens i nenes de Santa Perpètua pugin gaudir de la cultura en família, oferint un ampli ventall de possibilitats relacionades amb el món del teatre, que les puguin conèixer, gaudir-ne i aprendre. I tot això sense sortir del poble".

El membre de Xarxa, Joan Alamego, també va expressar que "veure el teatre de gom a gom es la millor recompensa a la nostre feina", en referència al diumenge 19 d'octubre.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, que també va assistir a la representació, va expressar, convidada per l'entitat, que "deu anys de programació estable infantil de teatre a una ciutat com Santa Perpètua no és només important sinó tot un privilegi" i va destacar la feina compromesa de Xarxa perquè "fan cultura pel pais a Santa Perpètua".

En acabar els parlaments, els membres de Xarxa, amb l'ajuda de tots els espectadors, van apagar les espelmes d'un pastís de llaminadures. El proper espectacle de Xarxa Santa Perpètua serà el diumenge 16 de novembre i anirà a càrrec del Mag Edgar, que presentarà el seu espectacle Instants.

Foto: imatge de l'equip de Xarxa Santa Perpètua al teatre del centre aquest diumenge 19 d'octubre durant la celebració dels 10 anys de l'entitat / Xarxa Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]