hola

Avui ha obert les seves portes la setena edició del Saló de la Infància i de la Joventut. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua organitza aquesta activitat que té lloc els dies 2, 3 i 4 de gener al Pavelló Municipal d'Esports. L' horari del saló és 10.30 a 14 hores i de 16.30 a 20 hores. Uns 150 infants han assistit al saló durant les primeres hores d'obertura d'aquesta activitat que compta amb activitats per a infants a partir d'1 any i fins a joves.

Els nens i les nenes que ho vulguin podran portar les cartes als Reis al patge reial de Santa Perpètua, el Tuenc els dies 3 i 4 en horari del Saló. Els preus del Saló són de 20 euros, si s'opta per l'abonament complet dels tres dies; de 7 euros pel dia sencer i de 4 euros l'entrada de matí o de tarda. Els adults tindran entrada lliure.

Durant el saó es podran realitzar fanalets per rebre els Reis Mags la Nit de Reis i maquillar-se al taller habilitat per a aquesta activitat. Alba Galán, tècnica de Cultura, ha destacat que el Saló es un punt de trobada per a familíes i ha detallat que a banda de les propoestes que existeixen per a infants i joves també hi ha un punt per als pares.

El Saló de la Infància i la Joventut compta també amb activitats esportives gratuïtes a càrrec de les entitats de Santa Perpètua, que es troben situades al pavelló vell, mentre que les activitats pròpies del Saló es desenvolupen al pavelló nou..

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]