hola

foto_1757

Txema Lacunza, Miquel Rufach, Antonio Sánchez, Lluís Juncà, Eduard Molla i Alexandra Masip han estat els guanyadors de la XVIIIa edició del Concurs de Fotografia Festa Major d'Hivern. AFOVISP ha fet públic el seu veredicte, després de les deliberacions públiques del jurat format per tres fotògrafs professionals i docents.

Aquest any s'han presentat al concurs 108 imatges d'una vintena d'artistes. La novetat eren dues categories noves: macro i fotoperiodisme. La categoria de macro l'ha guanyat Lluís Juncà i el segon premi ha recaigut en Txema Lacunza. Pel que fa a la nova opció de fotografia periodística, la millor ha estat la d'Eduard Molla.

El primer premi en categoria de paisatge i natura, la més nombrosa en participació, ha estat per Txema Lacunza i Francesc Masip ha quedat segon. Miquel Rufach s'ha emportat el premi retrat mentre que la imatge de Rosalina Miñà ha obtingut la segona posició.

En la categoria de tema lliure, Antonio Sánchez ha estat el vencedor i Txema Lacunza ha quedat segon. El premi festes populars ha estat declarat desert. I en l'apartat Concursant Jove, només hi havia quatre imatges a concurs de dues participants i el jurat ha donat el primer premi a Alexandra Masip i el segon a Laura García. Els guanyadors de cada categoria rebran un premi de 125 euros excepte la vencedora de Concursant Jove que obté una càmera valorada en 70 euros. El vicepresident d'AFOVISP, Francesc Masip, ha reconegut que en aquesta edició hi ha un fotògraf que sobresurt ja que ha guanyat en la categoria de paisatge i natura, que és la més nombrosa, i ha obtingut dos segons llocs.

El vicepresident d'AFOVISP ha explicat que les dues noves categories han tingut una participació de 14 i 10 imatges i que un membre del jurat que s'hi dedica va explicar com ha de ser una fotografia periodística. Per a l'entitat, el concurs vol motivar els joves a practicar la fotografia. 

El lliurament de premis i l'acte d'inauguració de l'exposició de totes les obres presentades al certamen tindrà lloc el 5 de març a les 20 hores a l'Espai 2 de La Granja Espai Cultural. Les premiades tindran una paret per a elles soles.

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]