hola

L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) de Santa Perpètua ha tancat els curs amb un augment de socis i ara compta amb 119 persones associades. La mitjana d'assistència a les conferències ha estat d'un 70-75%. La presidenta de l'entitat, Roser Jansana, s'ha mostrat satisfeta amb el desenvolupament del curs que considera “ha estat bastant rodó”.

L'AEU ja té tancada la programació del primer trimestre del curs 2015-2016 que començarà el 6 d'octubre amb la xerrada Memòria i futur, a càrrec de Rafael Nadal. El periodista i escriptor gironí escriu a La Vanguardia, col·labora a RAC1, TV3 i 8TV. Ha estat director d'El Periódico de Catalunya entre 2006 i 2010.

Les altres conferències del primer trimestre versaran sobre el nou tractat transatlàntic de comerç TTIP, la vida i obra de Joan Corominas, Joves a les presons, la Gestió de l'aigua i un cicle del director Alfred Hitchcock.

La presidenta de l'AEU, Roser Jansana, s'ha mostrat satisfeta amb el desenvolupament d'aquest cinquè curs i considera que encara té recorregut per augmentar de socis. Per a Roser Jansana va ser un encert quan van escollir el tema de la darrera conferència sobre el paper dels moviments socials al igual que la sessió sobre Dones de ràdio.

L'AEU ha tancat el cinquè curs amb 11 socis més que el curs anterior i ara són 119 persones associades. El proper curs s'encetarà a l'octubre i l'AEU enviarà la informació del mateix a les persones que han assistit a alguna de les sessions formatives.


Foto: imatge d'una sessió de l'AEU aquesta temporada / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]