hola

Un total de 350 persones han assistit al cicle de Cinema a la fresca organitzat per la Regidoria de Cultura i que va cloure divendres 17 de juliol amb la novetat d'una sessió doble. Fa uns anys el nombre de públic havia arribat a les 800 persones, però l'edició anterior també va ser menor.

Les pel·lícules escollides en aquesta ocasió han estat Samba, Lego, la pel·lícula, i Los juegos del hambre. La major assistència es va registrar amb el film d'animació ja que a la projecció de Lego van assistir 170 persones. Per això, des de la Regidoria de Cultura s'estudiarà la possibilitat de fer una selecció de cinema familiar per a les tres sessions. 

Aquest divendres, últim dia del cicle, també es va programar, per primer cop, una sessió golfa amb el film Ventajas de ser un marginado. La projecció d’aquesta darrera pel·lícula ha estat subvencionada a través del programa Llei de barris i ha estat un projecte impulsat per l’equip DIMO. La idea i la resposta del públic ha estat suficientment bona com per plantejar-se la seva continuïtat de cara a l'any vinent, segons avancen des de l'Ajuntament. 

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha fet una valoració positiva del cicle de Cinema a la fresca tot i que la quantitat de públic assistent no hagi estat l'esperada. Solà ha avançat que es tindrà en compte la possibilitat de programar sessió golfa com la de divendres que va tenir bona acceptació i que ha sorgit de la demanda de joves perpetuencs.


Foto: La projecció de Lego va registrar la major afluència d'espectadors / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]