hola

L'artista Montse Valdés obre el dijous 3 de setembre els actes de la Festa Major de Santa Perpètua de Mogoda amb la inauguració de l'exposició Retrospectiva. L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre a l'Espai 1 de La Granja.
La mostra presenta els treballs dels últims quinze anys de l’artista, resident a Caldes de Montbui però segons explica va passar la seva infantessa i joventut a Santa Perpètua.

Montse Valdés és una artista reconeguda internacionalment que ha exposat i ha participat a col·lectives d'arreu del món. Alemanya, Holanda, França, Estats Units, Canadà, Turquia, la Índia, Taiwan, China o Singapur han estat alguns dels països on s'han pogut veure obres de la pintora. Nascuda a Barcelona l’any 1960, va estudiar Belles Arts a l’Acadèmia de París i en els tallers d’Artur Aldomà i Isidre Vilaseca a Barcelona. La seva trajectòria artística es composa de dues etapes molt diferenciades. La primera, durant els seus primers 20 anys de carrera, la pintora estava totalment centrada a aplicar la tècnica. La segona etapa se situa en els següents deu anys i s’enfoca en l’objectiu d’expressar-se d’una manera més autèntica en les seves obres i de plasmar l’interior de les persones retratades. "Pinto nus perquè busco l’essència en les coses i en les persones, intento pintar les emocions, els sentiments. L’estat d’ànim, l’ànima, l’essència, l’essencial”, explica Valdés. 

L'exposició Retrospectiva es podrà visitar fins al 18 d'octubre. L'horari de La Granja, espai cultural és dijous i divendres, de 18 a 20.30 hores; i dissabtes i diumenges, d'11 a 14 hores.

D'altra banda, aquest dijous i a la mateixa hora s'inaugura l'exposició La història dels cartells de Festa Major. La mostra es podrà visitar fins el 4 d'octubre.


Foto: Montse Valdés amb una de les seves obres / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]