hola

L’entitat Mogoda Gospel serà l’encarregada d’obrir la festa, a partir de les 20 hores, amb un petit recital del millor del seu repertori i, a continuació, tindrà lloc la lectura del pregó, que anirà a càrrec de l’actriu i cantant Mone. Ha participat a sèries com El cor de la ciutat i té una extensa carrera com a cantant solista i com a actriu de teatre musical.

Finalitzat el pregó, el Grup Jove de Geganters de Santa Perpètua realitzarà una cercavila per diversos carrers del municipi per anunciar l’inici de la festa 

Lexu’s serà el protagonista de la 14a edició de la Festa de la Ràdio, que enguany recupera el format de concert després de tres anys de karaoke band. L’activitat, una de les primeres del programa de Festa Major, serà avui a partir de les 23 hores a l’envelat. La formació musical Lexu’s és d’origen catalano-andorrà i amb seu a Tàrrega que ha publicat cinc treballs discogràfics. Lexu’s arriba al municipi per oferir un recull de tots ells. Entre d’altres reconeixements, la banda va obtenir l’any 2004 el Premi Disc Català de l’Any que atorga Ràdio 4. A més del cap de cartell, la Festa de la Ràdio també comptarà amb la participació de dos grups musicals més amb algun dels seus integrants de Santa Perpètua. Els Postura i Estofats acompanyaran Lexu’s durant la festa.  

La formació Postura és de gènere musical pop-rock i rumba, que va ser creada el 2011 per Gerard Soriano i, per altra banda, Estofats que aquest any ha participat a la Festa Major de Gallecs i està formada per Mariano Varela, Gerard Porta i Alberto Rocha

D'altra banda, la Comissió Jove juntament amb la Regidoria de Joventut tenen tot preparat per gaudir dels Deskoncerts de la Festa Major 2015. Com cada any, el parc de la Ribera acollirà els Deskoncerts. Avui a partir de les 23 h, comença la programació amb el grups +Platino, Dremen, i Dj’R’asta. El repertori de la primera nit és molt variat i oferirà des de rap i electrònica fins a reggae i rumba.  

Els balls golfos, com a novetat d’aquesta Festa Major 2015, tornen a l’horari golfo, que és a les 3 h i tindrà lloc al parc de la Ribera. . Afrochi Guawa, que protagonitza el concert, és un conjunt barceloní punter en les festes de la comarca. En el seu repertori hi ha des del reggae de Bob Marley fins al pop i l’electrònica d’Avici passant pel mestissatge de La Pegatina i el pop-rock de Seguridad Social o Amparanoia entre d’altres.

Foto: Imatge de la tretzena edició de la Festa de la Ràdio / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]