hola

AFOVISP va presentar dissabte 5 de setembre a la VI Nit del Vídeo Perpetuenc, amb la col·laboració del Cineclub Cisco Mosenya, un documental sobre com es prepara una edició de l'Aplec de Santa Perpètua. El document gràfic va ser filmat durant la preparació i celebració de l'Aplec de la Sardana de 2015. Es tracta d'un documental de 29 minuts que "ha intentat recollir la feinada que suposa a l'Agrupació Sardanista de Santa Perpètua muntar tota la festa", segons va explicar el director del vídeo Joan Carreras. 

Carreras va assegurar que durant la projecció molts dels habituals de l'Aplec i socis de l'entitat "han quedat esparverats en veure tot el que suposa el muntatge només del dia de l'Aplec al Bosc de la Torre". Aquesta ha estat una iniciativa d'AFOVISP que vol aportar cada Festa Major un audiovisual representatiu d'una associació local. L'any 2014 van fer un videoclip amb Arts Humanes i la Casa de Andalucía, l'any vinent segons ha avançat AFOVISP és probable que demanin fer algun document a alguna altra entitat i el vídeo de 2017 serà sobre els actes del centenari de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat.

L'Agrupació Sardanista va donar les gràcies als autors per l'elaboració d'aquest document gràfic que es troba a la venda i es va mostrar molt satisfeta del resultat final de com tants dies de preparació havien pogut ser condensats en essència en 29 minuts, segons va dir la junta. 

Foto: Una instantània del documental L'Aplec / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]