hola

Una foto del taller de bombolles de Festa Major de l'usuari @montseges ha estat la guanyadora del Premi del jurat del III Concurs Instagram de la Festa Major. La foto del castell de focs d' @alexandrabm16 ha guanyat el Premi popular amb un total de 229 m'agrada.

L'Infomatiu i Gramcanvas han estat els organitzadors del certamen que ha comptat amb un total de 397 imatges etiquetades amb el hashtag #fmspm2015. D'aquestes, 166 complien les bases del certamen (ser perfil públic i que la temàtica fos de Festa Major).

Els guanyadors rebran el llenç de la seva imatge guanyadora en una mida 40x40 gràcies al patrocinador del concurs, Gramcanvas. El compte Instagram de l'Infomratiu serà l'encarregat de fer conèixer els guanyadors el premi, amb la publicació de la seva imatge gunyadora i amb un comentari a la seva foto.

Tant l'Informatiu com Gramcanvas han mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament del concurs i per la interacció amb els usuaris de la xarxa Instagram. L'Informatiu, amb el seu compte, ha publicat un total de 45 imatges que han tingut molt bona rebuda.

Imatges del correfoc i del castell de focs han estat les més etiquetades durant el certamen, tal com va passar en les edicions passades. Durant el concurs, el compte de l'Informatiu ha guanyat una quinzena de seguidors. El servei de Comunicació ha valorat positivament el certamen i la qualitat de les imatges publicades mentre que Gramcanvas ha destacat la interacció generada. 


Foto: imatges guanyadores del certamen / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]