hola

Xarxa Santa Perpètua inicia aquest diumenge 18 d'octubre la seva dotzena temporada programant teatre infantil a Santa Perpètua. L'entitat local ha animat a la ciutadania a "deixar-se emportar durant una estona per la imaginació i viure històries increïbles i màgiques" i a viure "fantàstiques experiències en família i a través del teatre".


El primer dels espectacles, aquest diumenge a les 18 hores al teatre del Centre, anirà a càrrec de la companyia Dreams teatre, que presentarà l'espectacle La Bella Dorment. Tot i que els trets més importants del conte s'han respectat, aquesta nova versió ofereix personatges i situacions noves, cançons originals i una posada en escena molt visual i atractiva, animat amb grans dosis d'humor.  

La programació també inclou els espectacles Les princeses també es tiren pets, d'El Replà Produccions el 15 de novembre; La Bella i la bèstia, de Veus-Veus el 17 de gener; Gúlliver al país de Lil·liput, del Centre de Titelles de Lleida el 21 de febrer; Clic!, de Jordi del Rio Companyia el 20 de març; Codi Postal 00, d'Engruna Teatre el 17 d'abril i La vaca que canta (va d'òpera), de Poca Cosa teatre el 15 de maig.  

Els espectacles de Xarxa tindran lloc al teatre del Centre Parroquial els tercers diumenges de mes (a excepció del desembre) a les 18 hores. El preu de l'entrada infantil és de quatre euros amb el carnet de Xarxa mentre que l'entrada d'adults és de set euros. El carnet es pot fer a la mateixa entrada del teatre.


Foto: Imatge publicitària de l'espectacle La Bella Dorment / Dreams Teatre

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]