hola

L’Associació Foto Vídeo Santa Perpètua (AFOVISP) ha convocat el XIX Concurs de Fotografia Festa Major d’Hivern 2016. La data límit per a la presentació de les imatges és el dilluns 8 de febrer a les 14 hores. El certamen repartirà premis per un import de 820 euros. El concurs estableix set categories: fotografia de paisatge i natura, retrat, lliure, festes populars, macro, arquitectura i concursant jove. El primer premi de cada categoria està dotat en 125 euros, trofeu i diploma a excepció de concursant jove que el primer premi és de 70 euros, trofeu i diploma.

El veredicte del jurat es farà públic el 13 de febrer al Museu Municipal a partir de les 12 hores. El jurat estarà format per tres persones vinculades al món de la fotografia. L'acte inaugural de l'exposició i el lliurament de premis tindrà lloc el 3 de març a les 20 hores a l'Espai 2 de la Granja Espai Cultural. L'organització, segons qualitat fotogràfica, realitzarà una selecció prèvia de les imatges que formaran part de la mostra.

Les fotografies es poden presentar al Museu Municipal, en horari: dimecres, dijous i divendres de 18 h a 20.30 h; i dissabte i diumenge d’11.00 h a 14 h. Si les obres s'envien per correu ordinari l'adreça és Regidoria de Cultura / XIX Concurs de Fotografia de Festa Major d'Hivern / Camí de la Granja s/n / 08130 Santa Perpètua de Mogoda

El vicepresident d'AFOVISP, Francesc Masip, ha explicat que en aquesta edició s'ha eliminat la categoria de fotoperiodisme i s'ha afegit una nova d'arquitectura. Masip subratlla que la categoria de concursant jove és una molt important per engrescar en aquesta disciplina artística. El certamen ja ha rebut una cinquantena d'imatges però serà en aquesta darrera setmana quan arribi el gruix de fotografies.


Foto: Exposició i lliurament de premis de la darrera edició / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]