hola

El Centro Cultural Andaluz de Santa Perpètua ha commemorat el Dia d'Andalusia amb un acte institucional, una missa rociera al Col·legi Sagrada Família cantada pel cor Sentir Rociero i diverses activitats lúdiques i culturals al Centre Cívic de la Florida.

L'anècdota de la jornada va ser la falta de les banderes que van deslluir l'acte institucional amb els cants dels himnes andalús i català. Van assistir l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, el regidor de Cultura, Marçal Solà, l'alcalde de Polinyà, Javier Silva, i el regidor de Cultura, Miguel Francisco Ferré, i el president de la FAGIC (Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya), Simón Montero.

La festa va continuar amb les actuacions dels quadres de ball de l'entitat i amb actuacions de l'entitat Calisai i finalment, els assistents van poder degustar migas elaborades per membres del Centro Cultural Andaluz. La presidenta de l'entitat, Merche Expósito, va recordar que fa 10 anys que està al capdavant de l'associació i que es va estrenar en una celebració del Dia d'Andalusia.

El president de la FAGIC (Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya), Simón Montero, va explicar que la seva entitat, que aglutina més de 90 associacions, es dedica a la defensa dels drets, cultura i llibertat del poble gitano.
L'alcalde de Polinyà, Javier Silva, va acceptar la proposta del Centro Cultural Andaluz de fer un agermanament entre Santa Perpètua i Polinyà.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va felicitar Expósito per als seus deu anys de presidenta i va destacar que "el nivell de relació, de convivència i de barreja suposa una de les majors riqueses que posseeix la nostra societat catalana, que cal mimar, protegir i fer créixer".

Foto: Un quadre de ball de l'entitat durant la commemoració del Dia d'Andalusia / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]