hola

El passeig de la Florida serà l’escenari d’una nova edició del Mercat del Llibre, que organitza la Biblioteca Municipal Josep Jardí aquest dissabte entre les 10.30 i les 13.30 hores. Les inscripcions s'han tancat amb divuit demandes, segons informen des de l'equipament.

Núria Masdeu, una de les encarregades de la Biblioteca en l’organització del Mercat del Llibre, ha destacat que la seva característica principal “és la voluntat de donar-li una segona vida als llibres usats que molts tenim a casa i que ja hem llegit. Els que estimem els llibres sabem de la impossibilitat de llençar-los a la paperera, oi?” i afegeix que “ofereix la possibilitat de donar una altra oportunitat tant al llibre com al nou lector i de passada sentir que en traíem un rendiment, malgrat no ser el factor més important”.

Al Mercat del Llibre només es podrà vendre i intercanviar els següents materials: llibres, revistes, CD, vinils, DVD, CD_ROM, jocs d’ordinador i jocs de consola. El preu de venda de cada article serà de 3 euros com a màxim. Els participants també podran intercanviar material que sigui del seu interès a proposta d’altres paradistes o de les persones que visitin el certamen.

Núria Masdeu ha explicat que a més de l'intercanvi i venda de llibres també s'ha programat a les 12 hores un espectacle infantil de la companyia yomeloguisyomelo.com que explicarà contes una mica musicats.

Masdeu ha comentat que la idea original de muntar un mercat del llibre va esdevenir perquè hi ha moltes persones que no volen tirar llibres i els portaven a la Biblioteca, però l'equipament no pot absorbir tot. Núria Masdeu comenta que de les donacions que es fan a la Biblioteca es nodreix un punt d'on els usuaris poden agafar aquests llibres.

La voluntat de la Biblioteca Municipal és consolidar el Mercat del Llibre i que es converteixi en una activitat referent, que creixi en nombre de participants i que sigui útil per a la ciutadania.


Foto: Imatge del Mercat del Llibre de 2015 / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida
22 Jul 2022 12:05 - NataliaSantiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida

El XXXIIè Concurs de Pintura Ràpida d’Amics se celebrarà el dissabte 23 de juliol. Amics de Santiga [ ... ]

La Casa de Andalucía celebra el desè aniversari
20 Jul 2022 12:57 - RedaccióLa Casa de Andalucía celebra el desè aniversari

La Casa Andalucía de Santa Perpètua ha fet deu anys i ho ha volgut celebrar amb una festa on l'objectiu [ ... ]

Cultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central
18 Jul 2022 12:49 - RedaccióCultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central

El festival d'arts Moguda Escènica organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua ha finalitzat amb [ ... ]