hola

La Casa de Andalucía de Santa Perpètua representarà aquest diumenge 3 d'abril La Pasión Flamenca al Teatre del Centre Parroquial a les 17 i 19 hores. Aquest any l'espectacle només es podrà veure aquest diumenge a Santa Perpètua.
La passió flamenca se centra en les escenes més importants de la vida de Jesucrist, amb una petita representació sense diàlegs però amb la veu d’un narrador i una coreografia especial per a cadascuna.

En l’espectacle participen membres dels quadres de ball de la Casa de Andalucía, i músics que actuen en directe. En total, són unes 80 persones implicades en aquest espectacle.

El director de La Pasión Flamenca, Manuel Belmonte, ha avançat que l'estructura de l'espectacle és similar a la d'edicions anteriors, amb alguns canvis a les escenes i la incorporació d'un nadó que representa Jesús en una d'elles.
Aquest any La Pasión Flamenca només es presentarà aquest diumenge a Santa Perpètua. Les entrades per a la funció de les 17 hores es poden adquirir de manera anticipada als establiments Delikatessen, Modas Qué locura i Calçats Zahara. Manuel Belmonte comenta que en principi si la demanda és la que s'espera es faran dos passis.

Belmonte ha confirmat que aquesta edició és la que més persones pujaran a l'escenari, una vuitantena, i que moltes d'elles han hagut d'aprendre de zero els balls de l'espectacle. El director de La Pasión Flamenca comenta que els balladors estan molt il·lusionats perquè és una cosa diferent al que es fa habitualment i perquè actuar en un teatre també fa créixer els intèrprets.


Foto: Imatge d'arxiu de La Pasión Flamenca / Casa de Andalucía 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]