hola

Unes 900 persones han visitat l'exposició del centenari dels Tres Tombs que ha organitzat la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat i que es va cloure aquest dissabte 11 de juny. La mostra es va inaugurar el 24 d'abril durant la Festa de la Primavera del Centenari.

A l'Espai 1 de La Granja Espai Cultural s'ha pogut veure l'exposició amb un recull de fotografies dividits per temes, que són 90 anys i Centenari; monument; Tres tombs; abanderats; sopar de germanor; Mostra d’entitats; coques i missa de Sant Antoni. També hi havia un recull de premsa i les 25 imatges presentades al Concurs fotogràfic del Centenari. En unes vitrines s’han exposat documents històrics de l’arxiu de l’entitat, com són el primer llibre d’actes, els estatuts o el programa de la festa de 1948. I fins i tot un cavall.

La secretària de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat, Teresa Gispert, s'ha mostrat molt satisfeta amb l'interès suscitat per l'exposició que han visitat unes 900 persones. Gispert ha detallat que s'han rebut visites de persones de diferents localitats de la comarca, de Catalunya i fins i tot de La Rioja. També ha comentat que algunes de les frases que s'han deixat en el llibre de visites demostra que aquest centenari és un bocí de vida de molts perpetuencs.

El següent acte del centenari de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat serà el 3 de juliol a Montserrat. Teresa Gispert ha explicat que a la missa conventual que s'emetrà en directe per TV3 i pel Canal Internacional de TV3, l'entitat farà les ofrenes i es presentarà la bandera del centenari.


Foto: Entrada a l'exposició del centenari / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]