hola

El Recinte Firal va ser el punt de reunió dijous 23 de juny d'algunes famílies i joves que van voler seguir l’arribada de la Flama del Canigó per donar la benvinguda al solstici d’estiu. Un bon grup de membres del Club Fondistes Fem Força, de totes les edats, van ser els encarregats de portar la Flama.

La Regidoria de Cultura va recuperar l’any 2013 la tradició d’encendre la foguera de Sant Joan amb el foc provinent del Canigó. La principal novetat d'aquest any ha estat que en aquesta edició es va posar una capsa dels desitjos a la foguera. Moltes de les persones que van participar de l'activitat van afegir el seu desig a la foguera amb l'ànim de que el foc els fes possibles.

Un any més el ninot de Sant Joan, que va cremar a la foguera, ha estat realitzat pels infants de pintura i dibuix de l’Espai de les Arts.

Els membres del Club Fondistes Fem Força van transportar la Flama del Canigó per diversos carrers de la ciutat. El recorregut va ser: plaça Central, avinguda Quatre, plaça Terminal, passeig de la Florida, avinguda de l’Onze de Setembre, Genís Sala, Rambla, plaça de la Vila, Pau Clarís, passeig de la Florida i Recinte Firal.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, va ser l'encarregat de fer la lectura del manifest, tot i que s'havia anunciat que ho faria el grup de teatre local Versió Subtitulada. Segons informa Cultura a última hora va dir que no podia encarregar-se'n.
El manifest feia referència als moments actuals que viu la societat catalana en termes d'unió i de política.

Després els membres del Club Fondistes Fem Força van encendre la foguera. El president del club perpetuenc, Miguel López, es mostrava molt content de com ho havien fet els membres del club tan els més grans com els més petits. López lamentava que la ciutadania no hagués acompanyat durant el recorregut de la flama.


Foto: La foguera va cremar al Recinte Firal / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]