hola

Un centenar de persones van participar ahir diumenge a la commemoració de les Jornades Europees del Patrimoni a Santa Perpètua. Moltes famílies van voler assistir a la primera gimcana digital que ha organitzat la Regidoria de Cultura de Santa Perpètua, en aquesta ocasió amb el Castell de Mogoda de protagonista.


Els participants, organitzats per grups, van completar algunes de les proves de la gimcana proposada a aquest edifici històric de Santa Perpètua. La majoria de les famílies del primer torn coincidien en que el temps se'ls hi havia quedat curt i manifestaven la seva satisfacció per formar part de l'activitat.

Durant la gimcana els grups van poder visitar lliurament el castell de Mogoda i tot el seu entorn i van descobrir algunes de les seves característiques principals i usos. Amb mapes i tauletes els assistents van realitzar fotos, vídeos i van conèixer amb profunditat aquest patrimoni local.

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha valorat molt positivament l'activitat que era innovadora i que ha tingut molt bona acceptació per part de les famílies participants. Cultura subratlla que després de la bona acceptació, aquest tipus de gimcana digital es podria extrapolar a altres edificis del patrimoni arquitectònic de Santa Perpètua per a properes edicions de les Jornades Europees de Patrimoni.

La regidoria apunta que els participants han destacat que a través de la gimcana havien vist per primera vegada racons del Castell de Mogoda, normalment no accessibles, i que la gimcana es podia fer de forma autònoma.


Foto: Una gimcana familiar pel castell de Mogoda va ser la proposta de les Jornades Europees del Patrimoni / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]