hola

Tàndem

El grup de teatre local Tàndem estrena aquest cap de setmana Somni d’una nit d’estiu, un clàssic de William Shakespeare, per commemorar el quart centenari de la mort de l’autor. Per primera vegada en els 40 anys d’història de Tàndem, el grup de teatre interpretarà aquesta obra de Shakespeare.


Més de quinze actors en escena i moltes més persones darrere del teló estan implicades en aquesta gran producció de Tàndem que estrenarà nova obra després de dos anys ja que la temporada passada no va posar en escena cap obra nova.

Somni d’una nit d’estiu es podrà veure el dia 5 de novembre a les 21.30 hores i el dia 6 de novembre a les 18.30 hores al Teatre del Centre Parroquial. Les entrades tenen un preu de set euros, però s’han establert preus econòmics per a menors de 14 anys i majors de 65 anys i per als socis de Tàndem.

El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, comenta que han escollit aquest clàssic amb motiu del quart centenari de la mort del seu autor.

El grup local Tàndem ha explicat que s’ha buscat una obra amb molts actors per donar cabuda tant als joves que volien estrenar una obra com el grup d’adults que també volia interpretar un clàssic, segons ha explicat Alonso. També assegura que el públic assistent podrà veure "molta fantasia, molta comèdia i romanticisme marcat pel text del dramaturg, moltes fades, molta purpurina i molta faràndula".

Des del mes de gener Tàndem prepara Somni d'una nit d'estiu de la qual ens ha avançat que els actors també participaran en els canvis d’escenografia durant l’obra. Aquesta és la segona peça de Shakespeare que interpretarà Tàndem ja que el 1997 es va fer Molt soroll per no res.


Foto: Tàndem torna als escenaris amb el muntatge d¡El somni d'una nit d'estiu / Tàndem 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]