hola

Gairebé 600 persones han assistit al XXVè Cicle de Concerts de Tardor de l'Associació d'Amics de Santiga. La Jove Orquestra de Santa Perpètua (JOSPeM) i la Coral Renaixença han tancat aquesta edició amb més de 180 persones que van omplir diumenge l'Església de Santiga per gaudir de les actuacions de les dues formacions.

Amics de Santiga ha subratllat que aquest any s'ha registrat un èxit de públic amb unes 600 persones en total. El cicle ha incorporat concerts de Bandarres, la banda de música de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua, la pianista Alba Ventura i la JOSPeM i la Coral Renaixença.

El cicle de Concerts de Tardor va néixer el 1992 de la mà de la junta de l'entitat que volia apostar per apropar la música a la localitat. En aquesta edició, l'entitat ha agraït especialment la participació al llarg d'aquests anys de l'Escola Municipal de Música i Dansa i la Coral Renaixença. I també a la JOSPeM pel sseu desè aniversari i a la pianista internacional Alba Ventura.

El president d'Amics de Santiga, Jaume Vinyals, ha valorat els tres concerts del cicle amb una nota molt alta i ha destacat que s'ha registrat un màxim de públic amb gairebé 600 espectadors.
Vinyals ha comentat que s'ha aprofitat aquest XXVè cicle per agrair la disponibilitat i la col·laboració estreta d'alguns dels participants. També ha assegurat que ja ha començat a treballar-se la propera edició del Cicle de Concerts de Tardor.


Foto: La JOSPeM durant la seva actuació a l'església de Santiga / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]