hola

El Centre Cívic la Florida acollirà avui a partir de les 17 hores una Mostra de les activitats d’Envelliment Actiu que se sol programar pels volts del Nadal.

El programa Envelliment Actiu, que organitza l’Ajuntament de Santa Perpètua, es va posar en marxa a l’octubre i va dirigit a les persones grans del municipi amb l’objectiu de fomentar l’autonomia personal en tots els aspectes vitals de la persona. La Mostra servirà per tal que les persones participants a les diverses activitats del programa Envelliment Actiu, amb la col·laboració del Club Edad de Oro, protagonitzin el festival amb actes van des de la interpretació de poemes, l’exhibició de coreografies fins a la representació de playbacks i de quadres musicals.


Exposició de Nadal

L’alumnat dels cursos de pintura de l’Espai de les Arts de la Regidoria de Cultura i dels Centres Cívics de Can Taió i de Can Folguera presentaran el 16 de desembre a les 20 hores la tradicional exposició Col·lectiva de Nadal. A la mostra, que s’instal·larà a l’Espai 1 de la Granja Espai Cultural, es podrà veure i valorar el treball dels alumnes. A més, l’exposició és també especial perquè per primer cop molts dels artistes veuran les seves obres exposades a una sala. Des de la Regidoria de Cultura destaquen que aquest fet motiva molt l’alumnat i és una activitat molt esperada pels participants. La mostra es podrà veure fins al 15 de gener.

Xarxa Santa Perpètua

Xarxa Santa Perpètua programarà, per primera vegada, una funció al mes de desembre, serà aquest diumenge a les 11 hores al Centre Cívic El Vapor. Es tracta d’una novetat marcada també per l’horari i per la franja d’edat a la qual va dirigit. La companyia Únics Produccions posarà en escena Pintamúsica dedicada a infants menors de 4 anys. Xarxa s’ha decidit a programar-lo degut a l’èxit dels espectacles de Festa Major per a aquesta franja d’edat.


Foto: Actuació de la clausura del programa Envelliment actiu aquest estiu / L'Informatiu 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]