hola

 

Unes 900 persones van passar el dilluns 2 de gener per la Central de Reis el primer dia de la seva obertura. Aquest dimarts tornarà a obrir les seves portes de les 18.30 fins a les 21.30 hores. L'activitat, que és gratuïta, atreu moltes persones no només de Santa Perpètua de Mogoda sinó també d'altres localitats. El recorregut d'enguany inclou noves escenes com ara un lector de cartes i l'escaner de control de comportament dels infants, a més, es personalitza cada visita a través de les cartes que lliuren els infants a l'inici del recorregut. Una de les novetats ha estat també l'ampliació dels grups que poden accedir a la Central per tal de minvar l'espera fins al moment de l'accés. 

La Central de Reis, instal·lada entre l'Escola Municipal de Música i Dansa, l'Espai Cultural i la Biblioteca, estarà oberta fins demà 4 de gener. 


Foto: Imatge de la Central de Reis aquest dilluns 2 de gener de 2017


La Central de Reis obre les seves portes aquest dilluns 2 de gener // Dilluns 2 de gener de 2017

Coincidint amb els dies previs a la Nit de Reis, l’Escola Municipal de Música i Dansa es torna a transformar en La Central de Reis, les oficines i el magatzem de joguines dels Reis d’Orient. L’activitat s'obre avui al públic, demà i demà passat en horari de 18.30 a 21.30 hores. La Regidoria de Cultura ha decidit aquesta edició ampliar el recorregut de La Central de Reis que abastarà també una part de l’edifici de la Biblioteca Josep Jardí. Durant el passeig, els infants podran lliurar novament les seves cartes als operaris de La Central que seran els que iniciaran el procés de preparació dels regals dels infants, des de la recollida de les cartes, classificació, enviament, lectura fins a la preparació de les joguines i embalatge perquè tots els regals estiguin a punt per a la Nit de Reis.

A la plaça de l’Era hi haurà disponibles cartes per si hi ha algun infant despistat que encara no l’hagi escrit o se l’hagi deixat a casa. La Central de Reis compta amb la col·laboració d’Onducart que ha fet la donació de les caixes d’emmagatzematge i de les entitats Arts Humanes, Grup de Teatre Tàndem, Crew Dance i Studio Dance que donen suport com a voluntaris.

Durant els tres dies de l’activitat els finestrals de la façana de l’Escola Municipal de Música i Dansa s’il·luminaran en colors per deixar entreveure els milers de regals del magatzem reial.

Amb motiu de la instal·lació de la Central de Reis, la Biblioteca Municipal Josep Jardí estarà tancada al públic aquesta setmana. El regidor de Cultura, Marçal Solà, espera que aquest any la Central de Reis funcioni "tan bé o millor que l'any passat" quan es va organitzar per primer cop i indica que el recorregut més llarg d'enguany s'ha realitzat com a resposta a la demanda ciutadana. La previsió, segons l'organització, és que les cues enguany siguin més curtes perquè els grups seran de més persones. 

La Central de Reis va ser la novetat de la programació de l’any passat i va registrar un èxit d’assistència. Va rebre 5.500 visitants, entre ells 2.200 infants, la majoria, gairebé 2.000, veïns de Santa Perpètua, i uns 200 de fora del municipi.


Foto: central de Reis a Santa Perpètua de Mogoda / Josep Cano

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]