hola

Un total de 12 grups s'han inscrit al concurs de la Rua de Carnaval que tindrà lloc el dissabte 25 de febrer. La rua s'iniciarà a les 17.30 hores des del passeig de la Florida, a l'alçada del Camí de la Granja. Els participants a la rua han rebut un número que hauran de dur visibles durant tot el concurs.

La Regidoria de Cultura ha informat que el grup d'animació local la Belluga tornarà a ser l'encarregat de dinamitzar la Rua i acompanyarà el Rei Carnestoltes fins a la plaça de la Vila, on es desvetllaran els guanyadors del concurs. Una de les novetats del Carnaval d'enguany són els premis, que es proposen valorant diferents aspectes com ara la coreografia, la originalitat, la millor carrossa, comparsa o la més elaborada, entre d'altres. Tots els premis tenen la mateix dotació econòmica, 300 euros, a excepció d'un premi especial del jurat, de 125. Segons ha explicat el regidor de Cultura, Marçal Solà, la intenció és fer el Carnaval de Santa Perpètua més participatiu i menys competitiu i agafant com a model algunes experiències d'altres municipis i ha indicat que un mateix grup pot optar a més d'un premi. Una altra novetat del Carnaval és la participació del grup de batuka de l'Escola de Música i Dansa de Santa Perpètua. Aquest grup nou, format per infants i adults, rebrà a les comparses i al Rei Carnestoltes a la plaça de la Vila i amenitzarà la festa fins a l'inici del veredicte del jurat. El regidor de Cultura ha expressat que els integrants de la batuka estan molt motivats i tenen moltes ganes de participar a la que serà, la seva primera actuació pública.

El fi de festa tindrà lloc al pavelló municipal d'esports on se celebrarà una festa familiar i gratuïta des de les 23 hores. El grup de versions La Banda del coche rojo serà l'encarregat de posar la música a aquesta activitat, organitzada també per la Regidoria de Cultura. Durant la festa, l'organització realitzarà una enquesta per recollir l'opinió dels participants a l'esdeveniment.

Foto: El Rei Carnestoltes en una imatge d'arxiu / Josep Cano 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]