hola

La imatge de Mercè Mayol és la primera guanyadora del Memorial Alfonso Valenzuela, escollida d'entre totes les fotos guanyadores de les diferents categories del XX Concurs de Fotografia Festa Major d'Hivern 2017 de Santa Perpètua.

El certamen, organitzat per AFOVISP i amb el suport de la Regidoria de Cultura, ha recollit un total de 212 obres, xifra similar a la de l'any anterior quan van ser 224 imatges.
Els guanyadors han estat Mercè Mayol, en fotografia de paisatge; Josep Maria Fontanet, en la categoria de retrat; Carles Verdú, en el tema lliure; Ramon Mestres, en festes populars; Joan Tutusaus, en macro; Mercè Mayol, en arquitectura i Pau Verdú, com a concursant jove.

El tema de paisatge i natura és el que ha registrat un major número d'imatges presentades, 69; seguit de tema lliure, arquitectura i retrat amb 36, 35 i 34 imatges respectivament; la categoria de macro ha comptat amb 25 participants mentre que festes popular, amb 2 treballs, ha estat la temàtica amb menor participació. La categoria de concursant jove ha comptat amb 11 fotos quan l'any passat van ser 21.

El vicepresident d'AFOVISP, Francesc Masip, ha explicat que el jurat va tenir difícil la selecció degut a la qualitat i a la quantitat d'imatges presentades i ha felicitat Mercè Mayol per haver aconseguit tres premis en aquesta edició, entre els quals el del Memòrial Alfonso Valenzuela que s'escull d'entre totes les fotos guanyadores de cada categoria.

AFOVISP es planteja de cara a properes edicions acotar més la categoria de paisatge i natura perquè és massa àmplia i dificulta la decisió del jurat, segons explica el vicepresident de l'entitat.
Una altra novetat per al proper any podria ser ampliar la categoria de festes populars i que en comptes de només locals fossin de Catalunya perquè aquest cop només hi ha hagut dues imatges.

L'exposició i el lliurament de premis als guanyadors es farà aquest divendres 3 de març a les 20 h a l'Espai 2 de la Granja Espai cultural.


Foto: Fotos dels participants / AFOVISP

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]