hola

La Biblioteca Josep Jardí posa a disposició dels usuaris una seixantena de títols de sèries de televisió que ha adquirit al llarg del 2016 per tal d’especialitzar-se en aquest gènere i esdevenir un referent a la comarca.

Segons expliquen des de l’equipament, la compra d’aquest fons “pot atraure a la biblioteca a nous usuaris ja que l’interès per les sèries abasta tots els públics”. L’equipament municipal ha comprat títols bàsics i imprescindibles per tal de començar a desenvolupar un fons de sèries de televisió de bona qualitat i ha estat assessorat per experts en la matèria.

L’equip de la Biblioteca ha organitzat els documents per tal que els usuaris puguin endur-se a casa temporades senceres d’una mateixa sèrie durant tot un mes. A més, el servei recorda que els materials es poden reservar si no estan disponibles i avisarà quan els materials es trobin disponibles. A part de les sèries de televisió la Biblioteca seleccionarà materials relacionats amb aquest fons “per tal que els ciutadans puguin anar molt més enllà en el seu coneixement i fer consultes de còmics relacionats amb les sèries, llibres i fins i tot bandes sonores”.

Per tal de beneficiar al màxim els usuaris de Santa Perpètua el material de sèries s’exclourà del circuit de préstec interbibliotecari, que ofereixen les biblioteques de la Xarxa de biblioteques municipals, amb la voluntat que es quedin a Santa Perpètua i es minimitzin els préstecs fora del municipi.

Segons explica la Biblioteca, les sèries es disposaran en un espai adequat per tal que la col·lecció pugui anar creixent i per facilitar la consulta als usuaris. A més, l’equipament destinarà un percentatge del seu pressupost a la compra de documents que permeti un creixement continu i una actualització constant.

La llista de sèries adquirides es pot consultar al espai de la Biblioteca del web municipal staperpetua.cat. Des de l'equipament, s'explica que les sèries són de temàtiques diferents per a tots els gustos i edats. Per tal de promocionar aquesta especialització, diferents persones de Santa Perpètua participen en una campanya de difusió explicant quines són les seves sèries favorites.
Per completar tota aquesta especialització, la Biblioteca també ha programat a partir de finals d'aquest mes de març un cicle de quatre conferències amb ponents de primera línia amb el propòsit de difondre, promoure i afavorir el coneixement i el debat sobre les sèries de televisió. La primera de les conferències serà el 27 de març amb l’expert en sèries, Toni de la Torre. Les inscripcions ja estan obertes a la Biblioteca.


Foto: Espai de les sèries de tv a la Biblioteca / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]