hola

Un total de 68 obres conformen l’exposició Col·lectiva d’Artistes Locals que es va inaugurar aquest 10 de març a l’Espai 1 de la Granja. La mostra està dedicada en aquesta ocasió als miralls, i compta amb obres creades i dissenyades per l’alumnat de l’Espai de les Arts dels cursos infantil i adult de pintura, dibuix i arts plàstiques; dels cursos de fotografia i dels cursos de restauració de mobiliari. També participa alumnat dels centres Cívics Can Taió i Can Folguera, així com artistes locals.

Cada participant ha volgut plasmar la temàtica plantejada per aquesta edició, des d’un punt de vista diferent i personal. La mostra dona a conèixer al públic tot un ventall ric i divers de peces i composicions artístiques, quant a formats i tècniques empleades.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, va mostrar la seva satisfacció per l'alta quantitat d'obres presentades a aquesta exposició col·lectiva de la Festa Major d'Hivern. Solà va destacar que "des de fa quatre anys la participació ha crescut en una desena d'obres per any i estem molt contents per aquesta dada". La Regidoria de Cultura també ha destacat el treball d'aquests mesos dels infants de l'Espai de les Arts en la col·lectiva. 

El regidor també va destacar l'aposta de l'Ajuntament per la cultura ja sigui a través de les propostes de la regidoria de Cultura o d'activitats programades des d'altres departaments com Relacions Ciutadanes. En aquest sentit recorda que s'impulsen cursos i taller per atots els nivells. 


Foto: Acte d'inauguració de l'exposició col·lectiva / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]