hola

L'Escola Municipal de Música i Dansa (EMMiD) de Santa Perpètua obre el centre a totes aquelles persones que vulguin conèixer les instal·lacions, el professorat i els programes d’ensenyament durant dues jornades de portes obertes que s’han programat el 22 d’abril i el 6 de maig i que es complementen amb la campanya Convida a un amic/ga a fer dansa els dies 18 i 24 d’abril.


Connecta’t a l’EMMiD és l’eslògan escollit per aquest any amb la voluntat d’apropar la pràctica artística a tota la ciutadania, segons han explicat des de l’EMMiD. La jornada de portes obertes del 22 d’abril s’iniciarà de 12.30 a 13 hores al pati de l’Era amb un espectacle del professorat de música i posteriorment, a les 13.15h. al passadís del centre educatiu tindrà lloc la Fira d’instruments. L’Escola de Música convida a caminar pel passadís de l’escola per trobar-se amb diferents instruments per poder-los provar. En aquesta primera sessió es podrà gaudir de fins a set instruments: clarinet, fagot, flauta, saxo, trombó, trompa i trompeta.

La programació de la jornada de portes obertes del 6 de maig s’iniciarà a les 10 hores. El Celler acollirà dansa amb nadons, una mostra de classes de dansa (10.45 h) i classe de dansa flamenca (11.30 h). El professorat de música oferirà un espectacle al pati de l’Era de 12.30 a 13 hores i se celebrarà la Fira d’instruments de 13.15 a 14 hores. En aquesta segona sessió el passadís de l’escola n’acollirà fins a nou: arpa, baix elèctric, contrabaix, gralla, sac de gemecs, tarota, viola, violí i violoncel. En el mateix horari s’ha programat al pati de l’Era l’actuació de grups de dansa de l’escola.
Durant la primera setmana del mes d’abril el centre educatiu ha repartit uns flyers perquè els alumnes puguin convidar a un amic a fer dansa els dies 18 i 24 d’abril. Aquesta campanya ja es va fer l’any passat i enguany s’ha volgut repetir perquè va funcionar bé i va apropar la dansa als infants, segons han explicat des de l’EMMiD.

Període de preinscripcions

El període de preinscripcions per al nou alumnat s’ha establert del 18 al 28 d’abril. Les persones interessades s’han d’adreçar a la recepció del centre educatiu en horari de 15.30 a 20.30 hores per informar-se de l’oferta formativa i formalitzar la preinscripció.


Foto: L’activitat Dansa amb nadons serà un dels tallers que es faran a les portes obertes / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]