hola

La Diada de Sant Jordi se celebrarà novament al passeig de la Florida durant tota la jornada del 23 d’abril. Un total de 33 paradetes de llibreries, floristeries, entitats i partits polítics s’instal·laran en aquesta via principal de la ciutat d’11 a 20 hores per vendre llibres i roses i per fer visibles les campanyes que estiguin duent a terme.

 

Al llarg del matí, la Regidoria de Cultura ha previst tallers infantils amb el títol Fem-nos un casc o una corona. Entre les obres que es podran adquirir el Dia de Sant Jordi a la parada de l’Ajuntament de Santa Perpètua hi haurà la reedició de Petita història de Santa Perpètua, il·lustrada per Pilarín Bayés. El llibre tindrà un preu de set euros. També el llibre d’Ernest Vilàs, guanyador de la Beca de recerca Ressò Perpetuenc. La Joventut Catòlica i el Setmanari Ressò Perpetuenc a Santa Perpètua de Mogoda entre 1930 i 1935.

A altres parades es podrà trobar publicacions de perpetuencs. El tercer volum de Les aventures dels DTB d’Eloi Gispert que porta els protagonistes per Altafulla, la Conca Dellà i les Guilleries i el de Jesús Ávila Granados Simbología sagrada.

A la tarda la Biblioteca Josep Jardí farà la seva festa cloenda dels Biblioaventurers. Un total de 80 infants dels 170 participants a l’activitat de la Biblioteca Josep Jardí ha assolit el repte de llegir deu llibres en sis mesos. En conjunt, s’han llegit més de 900 publicacions. La festa tindrà lloc al passeig de la Florida a les 17.30 h i comptarà amb l’espectacle Donem-li una volta al món dels Xiula. Aquest grup ha quedat finalista en els premis Enderrock en la categoria de grup musical-familiar. La Biblioteca regalarà una samarreta als Biblioaventurers que hagin llegit deu llibres.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, espera que la diada de Sant Jordi sigui una gran festa a Santa Perpètua.

En el marc de la programació de la Diada de Sant Jordi, avui també s'ha programat la Nit de la Cultura i el dimarts 18 d’abril va tenir lloc el taller La màquina del temps sobre El cavaller Sant Jordi. El 19 d’abril, l’escriptor perpetuenc Jesús Ávila Granados va presentar a l’Espai 2, situat a la Biblioteca, la seva darrera obra Simbología sagrada. Ávila parla en aquest assaig de les claus ocultes de la història de les religions. I el 20 d’abril es va inaugurar l’exposició de pintura Filmpaints a càrrec de Lluís Pérez Fernando.


Foto: El passeig de la Florida acull un any més la festa de Sant Jordi / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]