hola

Les roses, els llibres i el bon temps han protagonitzat aquest diumenge una Diada de Sant Jordi multitudinària al passeig de la Florida. Més d'una trentena de parades de comerços, entitats i partits polítics van participar en aquesta edició que va obrir les seves portes a les 11 del matí i va tancar a les 8 del vespre.

El regidor de cultura, Marçal Solà, va destacar que ha estat una de les edicions de Sant Jordi amb més afluència de públic. En aquest sentit va manifestar que "la por que teníem és que al ser diumenge no sabíem com funcionaria però ha passat moltíssima gent tant al matí com a la tarda". L'edil va mostrar la seva satisfacció pel volum de ciutadans que van participar a la Diada de Sant Jordi i pel funcionament de les activitats infantils i dels Biblioaventurers.

D'altra banda, la publicació Petita Història de Santa Perpètua amb les noves il·lustracions de Pilarin Bayés va ser el llibre més venut a l'estand de l'Ajuntament de Santa Perpètua. Solà va explicar que la publicació s'ha reeditat amb nous dibuixos del parc Central i va afirmar que "ha estat un èxit, la gent l'ha tornat a comprar" i va afegir que "és una eina per conèixer el poble d'una manera senzilla i divertida".

El segon lloc de vendes, el va ocupar Ressò perpetuenc . La Joventut Catòlica i el Setmanari Ressò Perpetuenc a Santa Perpètua de Mogoda entre 1930 i 1935, obra d' Ernest Vilàs que es va presentar durant la Nit de la Cultura i en tercer lloc es va situar la publicació municipal Temps enrere, portes endins.

Carlin i Papereria Rambla van confirmar que Patria , de Fernando Arramburu va ser una de les obres mes venudes a Santa Perpètua. També van destacar Cristina, de la perpetuenca Laura Molina, La magia del orden , de Marie Kondo i Los herederos de la Tierra d' Ildefonso Falcones. En llengua catalana, els més venuts van ser Quan arriba la penombra de Jaume Cabré; Els vells amics de Sílvia Soler i Rosa de cendra de Pilar Rahola.


Foto: Les roses, els llibres i el bon temps, protagonistes del Sant Jordi 2017 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]