hola

L'Agrupació Sardanista de Santa Perpètua organitza aquest cap de setmana el 81è Aplec de la Sardana. La gran novetat aquest any és l'acte de celebració dels 90 anys de l'entitat que s'ha fet coincidir amb la vigília de l'Aplec.

Demà dissabte a les 22 h al Teatre del Centre s'oferirà l'espectacle Retrats d'un sentiment amb la Cobla Marinada, la colla sardanista Violetes del Bosc i l'actor Jordi Brunet. Col·labora en l'acte el grup Tàndem. En finalitzar l'acte tindrà lloc la xerricada de cava.

La programació, però, començarà abans dissabte a dos quarts de vuit a la plaça de Francesc Macià amb l'audició de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa. A un quart de deu, hi haurà el tradicional pa amb tomàquet.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista de Santa Perpètua, Mercè Alsina, ha explicat que per a la celebració dels 90 anys de l'entitat es podrà veure un concert espectacle. Alsina ha comentat que l'espectacle repassa els 150 anys de les sardanes.

Diumenge 7 de maig, a partir de les nou del matí, tindrà lloc la celebració de la missa del sardanista a l’Església Parroquial. Un cop finalitzat l’ofici religiós, a la plaça de l’Església, la cobla Jovenívola de Sabadell interpretarà les sardanes Toc d’oració i L'aplec. Tot seguit, l’Aplec continuarà les seves activitats al bosc de la Torre. A partir de les 11 del matí, les cobles Jovenívola de Sabadell, Sant Jordi i Marinada interpretaran un total de vint-i-set sardanes durant tota la jornada. A la tarda, s'estrenarà la sardana Granit de Martí Fontclara. Com sempre es demanarà la participació dels assistents per fer un concurs de colles improvisades.

Mercè Alsina recorda que l'Aplec de la sardana és una jornada de retrobades amb famílies i amics i per passar s'ho bé. L'Aplec es celebrarà diumenge al bosc de la Torre on hi haurà barbacoes perquè tothom que vulgui pugui fer carn a la brasa.


Foto: L'Aplec de la Sardana tindrà lloc al bosc de la Torre / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]