hola

La Regidoria de Cultura convoca la ciutadania a un acte públic de presentació de la Festa Major d’Estiu que es desenvoluparà els dies 1, 2, 3 i 4 de setembre. La presentació tindrà lloc avui dia 13 de juliol a les 20 hores a l’amfiteatre del parc Central.

Totes les persones que participen en el disseny de la festa hi seran presents. Els membres de les comissions de Festa Major i de Deskoncerts, entitats locals actives en el programa, col·laboradors, empreses i patrocinadors així com l’equip de treballadors municipals.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha volgut dur a terme aquest acte per presentar una renovada programació de la Festa Major. Solà ha avançat que hi ha actes que han canviat de dia o d’espai i d’altres que són totalment nous. Marçal Solà comenta que "la idea és donar un gir a la programació festiva de tal manera que la ciutadania necessiti consultar el programa de mà per anar als actes, ja que feia molts anys que l’estructura era la mateixa”. El regidor de Cultura confia que aquests canvis elaborats amb les comissions ciutadanes agradin a la ciutadania.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convidat a l’acte de presentació de la Festa Major a patrocinadors com el Mercat Municipal, Bodega Folguera, Cal Rellotger, CASSA, COBEGA, Distiller, Electricitat Boquet, Esport Aguilà, Honda, i Onducart.

A partir de demà aquesta web de l'Informatiu disposarà d'un apartat dedicat a la Festa Major d'estiu on s'inclouren totes les informacions relacionades amb les activitats que es desenvoluparan del 1 al 4 de setembre. 


Foto: Castell de focs al parc Central / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]