hola

L’Agrupació Sardanista de Santa Perpètua ha mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament del 64è Aplec de Santiga, celebrat el diumenge 10 de setembre i pel regal en forma d'espectacle que la Cobla Santiga i altres entitats van fer a l'Agrupació Sardanista amb motiu del seus 90 anys, dissabte 9 de setembre.

Santa Perpètua, 90 anys de sardanes és el títol que va escollir la cobla Santiga per a l'acte homenatge a l'Agrupació Sardanista. Per culpa de la pluja, l'espectacle es va fer al Centre Cívic El Vapor en lloc de a la plaça de Francesc Macià. La Cobla Santiga va implicar en aquest projecte al Grup Jove de Gegants, la Coral Renaixença, el ball de Gitanes, Tàndem, l'escola de ball La Dansa, el grup de batucada i l'escola de teatre La Bambalina. A més, va estrenar la sardana Estrenant camí del director de la cobla Lluc Vizentini. L'espectacle va consistir a explicar la història de l'entitat i de les sardanes que tocaven.

Diumenge 10 de setembre, amb un molt bon dia a la plaça de Santiga va tenir lloc l'Aplec de Santiga. Mercè Alsina comenta que va tenir una bona afluència de públic, més al matí que a la tarda. Finalment, set colles van participar al concurs de colles improvisades. La novetat d'aquest Aplec de Santiga va ser que s'havia optat per programar sardanes més curtes, de set tirades. Des de l'entitat s'ha explicat que aquesta decisió ha estat una demanda popular perquè així hi ha més varietat de sardanes.


Foto: L'espectacle es va realitzar al Centre Cívic El Vapor / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]