hola

El grup de Ball de Gitanes espera organitzar l'any vinent la segona edició de la Trobada Infantil i Juvenil de Cultura Popular de Santa Perpètua després de la valoració de la primera celebrada aquest diumenge 12 de novembre. L'activitat es va desenvolupar al matí a l'amfiteatre del parc Central.

A les onze del matí va començar l'activitat amb un taller de pintacares i un d'aprendre a tocar el compàs amb les castanyoles i cap al migdia van poder presenciar-se els balls de les tres entitats participants. En aquesta primera Trobada Infantil i Juvenil de Cultura Popular van intervenir la colla de petits del Ball de Gitanes de Santa Perpètua, els quadres de la Casa de Andalucía de Santa Perpètua Al Alba i Nácar, i el grup infantil de Bollywood d'Arts Humanes. El grup de tabals Iratxo Infernua va amenitzar la trobada fent una cercavila des de la rotonda de Joan Miró fins a l'amfiteatre.

L'objectiu de la trobada és oferir una mostra de l'oferta d'entitats culturals locals cap als infants. La presidenta del Ball de Gitanes, Àngels Torra, s'ha mostrat molt contenta amb la Trobada ja que considera que els objectius s'han complert coneixent diverses cultures i que el públic ha quedat satisfet. Va explicar que el Ball de Gitanes van fer tallers perquè els infants poguessin introduir-se activament i després poder veure l'exhibició de les diferents danses.

La presidenta del Ball de Gitanes anuncia que la intenció és continuar l'any vinent amb una nova edició i anar mostrant altres balls o disciplines.


Foto: Actuació del Ball de Gitanes / Ball de Gitanes de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]