hola

El grup de Teatre Tàndem estrenarà aquest diumenge un nou espectacle d’Els Pastorets. Enguany la versió triada és La Flor de Nadal , de Francesc d’A. Picas. La representació esdevé més musical, incorpora noves escenes, nous decorats i nous personatges.

Aquesta versió no es fa a Santa Perpètua des de l’any 2011 i ara, un cop ha passat el centenari dels de Folch i Torres, s’ha volgut recuperar.

Més de cinquanta actors i actrius pujaran a l’escenari del Teatre del Centre els dies de la representació: aquest diumenge i el dia de Sant Esteve a les set de la tarda i el 30 de desembre a les 21.30 hores.

Segons explica el secretari de Tàndem, Oriol Alonso, una de les novetats és que la majoria d’actors són infants i joves fent que la mitjana d’edat sigui molt baixa.

Un equip de vint persones darrera de l’escenari faran possible també aquesta tradicional representació nadalenca. Alonso recorda que la representació del dia 30, serà una versió “una mica més golfa” amb escenes satíriques d’humor i actualitat perquè incorporen l’especial Pastorets Innocents.

Aquest diumenge a les set de la tarda Tàndem estrena la primera de les tres representacions d'Els Pastorets que enguany protagonitzen infants i joves d'entre 2 i 25 anys. Les entrades per veure Els Pastorets es poden comprar el mateix dia de la representació. També demà es podran adquirir les entrades per La mala reputació, de Carles Canut, que tindrà lloc el 8 de gener.

 

Foto: Representació de Tàndem / arxiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]