hola

La Casa de Andalucía va aconseguir a través del seu Festival solidari 1.108,11 euros que ha donat íntegrament a l'ONGD local SPSolidària. Els responsables de l’entitat han declarat estar “molt contents davant la gran resposta ciutadana que va omplir el Centre Cívic La Florida”.

Els diners es van aconseguir a través de la venda de tiquets per dinar paella, que van menjar unes 150 persones, i del sorteig d’una panera. La Casa de Andalucía ha agraït la col·laboració d'un dels grups de ball de l'entitat germana Arts Humanes Bollywood, el quadre de ball Flamenco por Derecho del Centro Cultural Andaluz de Granollers i del cantant badaloní Manuel Fernández i la perpetuenca Andrea García.

La secretària de la Casa de Andalucía, Míriam Serrano, afirma que els diners recollits, més de 1.100 euros, aniran a la tercera fase del projecte de construcció d'aules de primària a Aremou (Mauritània). Serrano explica que l'entitat dóna molta importància al dret fonamental de l'educació i per això els va agradar dedicar el festival a aquest projecte. També ha agraït la participació dels artistes i entitats que van fer possible aquest festival solidari.

La secretària de la Casa de Andalucía destaca que és el festival en el qual s'ha assolit una major recaptació i ha resaltat el treball en equip de tota l'organització i del públic solidari.
Des de SPSolidària han volgut donar les gràcies a tots els participants i remarcar la solidaritat de la Casa de Andalucía que ha assumit les despeses de la paella per donar tota la recaptació feta a l'ONGD local.


Foto: El festival solidari es va celebrar al Centre Cívic La Florida / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]