hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el director de l’Escola Municipal de Música i Dansa, Eliseu Ribes, han presentat el projecte de la nova Escola Municipals de les Arts (EMA) al primer Fòrum Educació Musical al XXI de l’Escola Superior de Música de Catalunya. (ESMUC).

L'Ajuntament de Santa Perpètuava ser convidat per presentar el nou i innovador projecte d’EMA en aquest espai de debat, reflexió i intercanvi d’experiències.

Durant la presentació, l’alcaldessa va descriure l’EMA com un “projecte nou i engrescador que ha estat molt ben rebut per la ciutadania”. De fet, el procés de preinscripció ha finalitzat amb un total de 1.125 sol·licituds. Isabel Garcia també va destacar de l’EMA la seva missió inclusiva i multidisciplinar i va definir-la com un centre que potenciï les habilitats de cada individu i que fomenti l’aspecte relacional amb el seu entorn sociocultural. Per la seva part, el director de l’Escola Municipal de Música i Dansa, Eliseu Ribes, va explicar l’oferta educativa del centre i el seu projecte educatiu. Les persones assistents a la presentació es van mostrar sorpreses pel projecte i van manifestar la seva intenció de seguir els passos que marqui l’EMA.

Durant el Fòrum, celebrat el 6 de juliol, es van proposar temàtiques d’actualitat vinculades al món de l’educació musical o artística. El Fòrum és un espai de reflexió i debat adreçat a professionals de l’educació musical, alumnat de l’ESMUC i estudiants de pedagogia amb l’objectiu de compartir una jornada de coneixement, intercanvi i innovació.


Foto: Presentació de l'EMA a l'ESMUC / EMA

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]