hola

Unes 300 persones han gaudit del Passatge del terror de Tàndem aquest cap de setmana. La pluja ha estat la gran protagonista aquesta tretzena edició ja que ha fet anul·lar tres dies de sessions, entre els quals la del 31 d'octubre, el dia més adient per a desenvolupar aquesta activitat.

Només els dies 2 i 3 de novembre es va poder escenificar el Passatge del terror i això s'ha notat en la quantitat de públic assistent que s'ha vist molt minvat sobretot perquè el dia 31 d'octubre la pluja va tornar a obligar anul·lar els passis programats. El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, considera que el canvi de dates i coincidint amb pont han perjudicat la quantitat de públic de l'espectacle.

Alonso comenta que l'objectiu era superar els 600 espectadors de l'any passat, però la pluja ha fet canviar les previsions. Oriol Alonso destaca que les bones crítiques rebudes pel públic assistent els anima a seguir treballant per a properes edicions.

Tots aquests entrebancs meteorològics que han provocat problemes d'inseguretat per als actors i per al públic i que han motivat l'anul·lació de tres sessions ha estat molt dur per l'equip del grup de teatre Tàndem, segons han reconegut.

Oriol Alonso comenta que les crítiques han estat molt bones i apunta que de cara al proper any buscaran solucions de muntatge pensant en evitar al màxim el risc de suspendre per culpa de la pluja. L'activitat es va desenvolupar al recinte de Can Bernades, a les antigues carpes.


Foto: Tàndem ha organitzat la XIII edició del passatge del terror / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]