hola

La Casa de Andalucía celebrarà el dissabte 15 de desembre a partir de les 19 hores al Centre Cívic de la Florida el seu Festival solidari. L’entitat sempre destina els diners recaptats a una causa social i enguany ha decidit que els beneficis siguin per al Centre per a la innovació de la diabetis infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquest centre és un dels primers centres a Europa dedicat a la diabetis mellitus tipo 1 des d’un enfocament integral: impuls de la investigació; millorar l’atenció dels pacients; i sensibilitzar a la societat.
Durant el festival estan previstes les actuacions del Coro de Sant Martí, dels quadres de ball de l’entitat, del Ball de Carmen López i també hi ha programada una exhibició de batxata a càrrec de Víctor i Inés. La Casa de Andalucía sortejarà una panera el tiquet per a la qual es podrà adquirir a tres euros. També es vendran productes de l’HSJD i s’instal·larà una guardiola solidària.

El president de la Casa de Andalucía, Manuel Belmonte, ha explicat que l'associació no volia repetir entitat local i ha decidit dedicar el festival al centre de la diabetis infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu on són pacients alguns infants perpetuencs. Belmonte ha explicat que l'associació munta una rifa i les famílies que tenen infants diabètics oferiran informació i vendran productes de l'Hospital Sant Joan de Déu.


Foto: Imatge del festival de l'any passat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]