hola

El Grup de Teatre Tàndem representarà durant aquestes festes nadalenques tres funcions d’Els Pastorets. Una seixantena d’actors i actrius, entre una vintena de protagonistes i una quarantena d’infants, pujaran damunt de l’escenari per representar una de les tradicions més arrelades a Santa Perpètua.

En aquesta ocasió l’entitat realitzarà la versió de Josep Mª Folch i Torres: l’Adveniment de l’Infant Jesús. Segons explica el secretari de Tàndem, Oriol Alonso, aquesta és “la versió clàssica, que més agrada a tothom i la que s’ha representat més temps a Santa Perpètua”.

Totes les funcions es representaran al Teatre del Centre Parroquial. La primera representació tindrà lloc el diumenge 23 de desembre a les 19 hores; la segona, el dia de sant Esteve, també a les 19 hores; i la darrera, serà el dia 29, a les 21.30h, amb una funció especial de Pastorets Innocents, una versió una mica més golfa que conté escenes satíriques d’humor i actualitat.

Oriol Alonso no ha volgut desvetllar com serà aquesta funció ja que “volem donar aquest efecte sorpresa, de mantenir la intriga” però explica que “ens agrada barrejar el clàssic Pastorets amb escenes d’actualitat de sàtira política de tanta actualitat a Catalunya”.

A banda de la seixantena d’actors, entre 20 i 25 persones més participen en l’equip tècnic de vestuari, maquillatge, llum i so. La implicació de tantes persones manté viva la tradició de fer Els pastorets, segons ha destacat Oriol Alonso. Les entrades es posaran a la venda una hora abans de cada representació. El preu és de set euros per al públic general i de sis euros pels menors de 14 i majors de 65 anys.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]