hola

La Central de Reis de Santa Perpètua va rebre la visita de 1.742 infants que van poder entregar la carta a Ses Majestats els Reis d’Orient.

La Regidoria de Cultura ha fet públiques les dades definitives d'aquesta edició en la qual es reflecteix un augment de visites d'infants, el 2018 van ser 1.535 i enguany han estat 1.742. El 70% dels visitants eren veïns de Santa Perpètua de Mogoda.

Els equipaments culturals de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i de la Biblioteca Municipal es van tornar a convertir per quart any consecutiu en La Central de Reis, els dies 2, 3 i 4 de gener. L'Ajuntament ha agraït la tasca feta per l'alumnat de l'EMA i pel grup de teatre Tàndem que de manera voluntària han representat uns papers sense els quals seria impossible la celebració d'aquesta activitat infantil.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha considerat que amb el nou sistema de distribució d'entrades s'ha millorat perquè els infants no han hagut de fer tanta cua com en d'altres edicions, però ha anunciat que es valoraran les propostes fetes per una millor gestió de les entrades. Malgrat tot, des de la Regidoria de Cultura es recorda que en activitats similars en singularitat les cues també han estat inevitables.

Durant els tres dies de la Central de Reis, entre les 17.30 i les 20.30 hores el públic va poder gaudir d'un espai familiar de jocs a l'aparcament de la Granja que va tenir molt d'èxit.
La Central de Reis 2019 registra més de 200 visites d'infants més que en l'edició anterior. Des de la Regidoria de Cultura s'ha destacat que només el primer dia es van esgotar les entrades.

 

Foto: La Central de Reis va atreure infants i els seus familiars / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]