hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua retrà homenatge durant la Nit de la Cultura a la Biblioteca Municipal Josep Jardí i Ràdio Santa Perpètua.

Aquest 2019 l’equipament cultural celebra 20 anys, mentre que l’emissora municipal acaba de commemorar el seu 30 aniversari. La Nit de la Cultura, que enguany arriba a la seva novena edició, tindrà lloc avui divendres 12 d’abril al Teatre del Centre a partir de les 20 hores. La ciutadania està convidada a aquest esdeveniment que pretén posar en valor la cultura i tradició de Santa Perpètua.

L’Escola Municipal de les Arts (EMA) actuarà durant la Nit de la Cultura i està previst que es facin altres reconeixements a entitats o persones del municipi que la Regidoria de Cultura no ha volgut desvetllar i s’atorgarà el premi Treballant per la Cultura. Aquestes mencions es realitzen en base a la trajectòria cultural de qui rep l’homenatge i tenint en compte el Consell Municipal de Cultura. A més, també es convocarà una nova edició de la Beca de recerca.

Un dels moments destacats de l’acte, especialment per als escolars, serà el lliurament dels Premis Primavera 2019, que s’organitzen en el marc de la Programació Estable a les escoles. Enguany 697 alumnes des de tercer de Primària fins a Batxillerat de tots els centres educatius han participat en el certamen literari. Els centres educatius, a més, rebran també, com és ja habitual durant la Nit de la Cultura, un lot de llibres per ampliar les seves biblioteques.

Durant l’acte també es desvetllarà la imatge representativa de la propera edició de la Festa Major d’estiu que se celebrarà entre el 30 d’agost i el 2 de setembre. Aquest any s’ha optat per encarregar a un professional local el cartell i no s’ha convocat el concurs.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha recordat que la Nit de la Cultura és una gala per donar valor a entitats i persones que treballen en diferents disciplines culturals i que s'agrupen en un acte juntament amb els Premis Primavera i altres accions culturals. El regidor creu que la Nit de la Cultura és una activitat important per al municipi perquè tothom sigui conscient de tot el que es treballa per la cultura a Santa Perpètua. 


Foto: Darrera edició de la Nit de la Cultura / Manel Cuesta

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]