hola

La perpetuenca Vanessa Velasco Navarrete va presentar el 13 d'abril la seva darrera novel·la Un viaje soñado, publicada per Célebre editorial. Es tracta del seu quart treball i el primer que no ha estat autoeditat.

L’escriptora defineix aquest treball com una novel·la actual d’aventures i plena de preguntes existencials en la qual el protagonista cansat d’una vida de luxe i després de relacions amoroses fracassades, traïcions i la pèrdua sobtada de diversos familiars decideix trencar amb tot i marxar de viatge a l’Índia. La història presenta el viatge i les coneixences de noves cultures, paisatges i pors personals i un gir total quan el protagonista pateix un accident que el marca per a la resta de la vida.

Vanessa Velasco va decidir posar-se a escriure per superar una forta depressió. "La primera novel·la la vaig escriure en dos mesos, sense saber res de res. Vaig començar a escriure, em passava cinc, sis, set hores escrivint i aquí va ser on em vaig adonar que allò, a més de ser una teràpia molt fort, era la passió que jo tenia", explica.

Després d'aquesta primera publicació Me retiro a recordar van venir Secretos anónimos i El poder de un Dios dormido. Amb Un viaje soñado Velasco ha tingut l'oportunitat de publicar per primer cop amb una editorial. L'autora ha anunciat que la novel·la tindrà una segona part que serà molt més espiritual i ha avançat que "encara no he començat a escriure, però serà una novel·la enfocada a tema interior, en buscar les preguntes internes, la introspecció ... i bé, suposo que succeiran coses bastant especials ".

Velasco va voler fer una presentació a Santa Perpètua on havia viscut durant molts anys perquè "em segueixo sentint d'aquí encara que ja no visqui, és el meu poble, és la meva gent, aquí tinc família i em feia il·lusió presentar-lo en el meu entorn més proper, que és aquest ".

Foto: Vanessa Velasco amb la seva darrera novel·la / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]